Totaal:  0,00
Totaal:  0,00

Lofec oppervlakteverwarming

Lofec oppervlakteverwarming is waarschijnlijk de dunste en lichtste oplossing voor veel problemen in de

markt voor verbouwingen, renovaties en nieuwbouw.
De verwarmingsmarkt verandert en MVR Jokadelealer is uw eerste aanspreekpunt. Of het nu gaat om renovatie of nieuwbouw, Lofec is de oplossing voor de toekomst.

Vaak koude voeten in de winter? Een Lofec® oppervlakteverwarming als bijverwarming kan daarbij helpen. Gevuld in de vloer, wand of

plafond, verwarmt het koude buitenmuren en zorgt voor een aangename vloertemperatuur. Geniet van de gezonde stralingswarmte in je eigen comfortzone – wij creëren kamers om je goed te voelen.

vloerverwarming.
wand verwarming.
plafond verwarming.

Of het nu gaat om een ​​kernrenovatie of nieuwbouw, gebruik de voordelen van Lofec-oppervlakteverwarming – ook als volledige verwarming. Want het ombouwen van bijvoorbeeld nachtaccumulatoren is met Lofec® slechts een kleine moeite. Het verwarmingssysteem wordt gelegd als vloerverwarming, wandverwarming of plafondverwarming.

Met een dikte van slechts 0,5 mm is het flinterdun en toch zeer robuust en letselbestendig. De Lofec® oppervlakteverwarming werkt met een bedrijfsspanning van 24 volt. Dit maakt installatie en bediening uiterst veilig.

Neem voor meer informatie en prijzen vrijblijvend contact met ons op.

© 2022 door MVR Jokadealer Zwolle. Alle rechten voorbehouden.. | Site by Peter MaatX